80128 Orgjpg

Dynastar Cham Alti

kr. 3499,-
Beskrivelse
Anvendelig toppturski fra Dynastar! Dynastar Cham Alti 85 er en meget god allrounder for toppturbruk. Trygge og solide kjøreegenskaper kombinert med en vekt på bare 1300 gram per ski gjør den til et toppvalg for deg som søker høye topper og bratte nedkjøringer.

Dynastar Cham Alti 85 er en meget god allroundski for toppturer. 85 mm midtbredde gjør den enkel å kante både på vei opp, og på vei ned. Skien oppfører seg svært forutsigbart på alle typer snø, og oppleves meget trygg under alle forhold. Vekten på bare 1300 gram per ski gjør den til et suverent valg for lange toppturer. 

Fleksen er forholdsvis myk i fremski, og blir stivere mot midten og bakover i skien. Det stive bakskien gjør den meget trygg og stabil, mens den myke fremskien sørger for god svingvillighet. Cham Alti 85 har også en ørliten rocker i front som forbedrer flyten i løssnø, og gjør det lettere å igangsette svingen. 

Cham Alti 85 er capkonstruert med full trekjerne i den superlette tresorten keisertre. Trekjernen gir gode ski med lang levetid. Flat baktupp gjør skiene ekstra toppturvennlige. Både fordi bakfestet til fellene sitter ekstra godt, og fordi det gjør det lettere å stikke skiene ned i snøen mens du nyter lunsjen. 

- Lengder, mål, radier, og vekt per ski:

- 170 cm: 120/85/110 mm. Radius: 20 meter. Vekt: 1300 gram

40257 Orgjpg

 

PRIS PÅ RANDONEE PAKKE MED DYNAFIT RADICAL ST BINDING 6 869,-
Ler mer om bindingen - her

 

Kjøp ski hos oss på Tyin Sport. Vi er lokalisert i skisenteret på Tyin og har eget skiverksted hvor vi monterer bindinene og gjør service på dine ski.

Vi fører merkene Rossignol, Dynastar og Moment Ski. For oss er kun det beste godt nok, og ved å velge ett av disse merkene kjører du på de beste skiene på markedet.