Snøfilm

SNØFILM 2017 er utsatt til 24. - 25. februar

Snøfilm er en filmfestival for alle, både store og små filmentusiaster. Filmfestivalen holder til på Tyin–Filefjell og går av stabelen 24.-25. februar 2017.

Filmene som vises kan du lese mer om nedover på denne siden. Alle filmene vises utendørs i barneområdet i skianlegget på Tyin/Filefjell. 

Kjøp av billetter til filmene og konsert i Varmestøga etter film lørdag - klikk her

Booking av overnatting gjøres på Filefjellstuene - klikk her

Les mer om skisenteret på Tyin-Filefjell - klikk her

Filmprogram SNØFILM 2017 

Filmer som vises fredag 24.2

Kl 18:00 - Dyrene i Hakkebakkeskogen

Dyrene I Hakkebakkeskogen

Dyrene i Hakkebakkeskogen er basert på Thorbjørn Egners klassiker med samme navn.

I Hakkebakkeskogen bor Klatremus og de små vennene hans i konstant fare for å bli spist av Mikkel Rev og andre rovdyr som ikke klarer å skaffe seg mat på ærlig vis. Når Petter Pinnsvin i tillegg forsøker å spise fornuftige Morten Skogmus sin bestemor, er det på tide å lage en lov for å regulere lovløsheten i skogen. Bjørnen Bamsefar hjelper dem med å innføre loven: Nå skal alle dyrene i skogen være venner og det er forbudt å spise hverandre. Men Mikkel Rev er fortsatt sulten.

Se flere bilder og se trailere - klikk her (nytt vindu)

Kl  20:00 - Passengers

Chris Pratt Og Jennifer Lawrence I Passengers

Ombord på et luksuriøst romskip som er på vei for å kolonialisere en ny planet, våkner en av passasjerene 90 år før tiden på grunn av en feil i søvnkammeret. Etter hvert som ensomheten innhenter ham, står han overfor valget om han skal vekke opp en av de andre passasjerene for å få selskap. Vel vitende om at dette er en fatal avgjørelse å ta på en annen persons vegne. En spektakulær sci-fi-film av Morten Tyldum (The Imitation Game, Hodejegerne), med to av Hollywoods største navn, Jennifer Lawrence og Chris Pratt, i hovedrollene. 

Se flere bilder og se trailere - klikk her (nytt vindu)

 

Filmer som vises lørdag 25.2

Kl 18:00 - Syng

Syng

Skaperne av Minions og Grusomme meg er tilbake med en ny gledesspredende animasjonsfilm, Syng! Koalabjørnen Buster forsøker å redde det gamle teateret sitt fra konkursens rand ved å arrangere tidenes største sangkonkurranse. De fem finalistene må forsøke å sjonglere egne utfordringer samtidig som de forbereder seg til tidenes talentshow. Denne filmsjarmbomben er fullpakket med 85 hitlåter og en rekke morsomme karakterer. Norske stemmer ved blant andre Jan Gunnar Røise, Tomine Harket, Emilie Skolmen Kaafjeld, Espen Klouman Høiner, Ulrikke Døvigen, Jakob Schøyen Andersen, Jon Øigarden og Anders Bye.

 

Se flere bilder og se trailere - klikk her (nytt vindu)

 

Kl. 20:00 - Supervention II

Supervention 2

Hvordan er det å sette utfor stupbratte fjellsider i Alaska? Kjøre bunnløs puddersnø i Japan? Kaste seg ut i halsbrekkende stunts i by og fjell?

Supervention 2 følger livet til et knippe ski- og snowboardutøvere når de gjør det de liker best. Vi møter mennesker i forskjellige aldre og livssituasjoner, alt fra den unge og ambisiøse utøveren, til veteranen som ønsker å finne tilbake til leken. Vi finner også de som lever et tilnærmet normalt liv med familie og unger. Filmen gir et unikt innblikk i hvordan disse menneskene tenker, og hvordan de pusher sine egne grenser. Igjen og igjen.

La deg inspirere av årets mest spektakulære vintereventyr.

Se flere bilder og se trailere - klikk her (nytt vindu)