Tyinkrysset Fjellstue ønsker velkommen til god førjulsstemning og tradisjonsrik julemat fra og med søndag 19. november!

På menyen vil du finne raus og hjemmelaget julemat og selvfølgelig husets egne kaker og desserter frem mot jul.

Julemeny à la carte

Julens tradisjonsrike smaker er å finne på vår daglige julemeny fra og med søndag 19. november. Vi kan friste med juletallerken med ribbe, medisterkaker, julepølse og tilbehør, pinnekjøtt, lutefisk eller juletorsk, karamellpudding, riskrem, og juleinspirerte kaker. Vi holder åpent hver dag fra 12:00-18:00 frem til jul

Julemarked 

For virkelig å komme i førjulsstemning kan vi anbefale et besøk på førjulsmarkedet i Øye Samfunnshus, 25. – 26. november, kun 10 minutters kjøring fra Tyinkrysset. Her finner du lokalprodusert mat, håndverksprodukter, bøker, kunst og sjokolade. Du finner mer informasjon om førjulsmarkedet på deres Facebookside. Velkommen til Tyinkrysset Fjellstue for julemat før eller etter julemarkedet!

Julebuffet

Vi inviterer til en bugnende julebuffet for store og små følgende helger:

  • 2. og 3. desember kl. 14-18
  • 9. og 10. desember kl. 14-18

Her blir det et variert utvalg av god, tradisjonsrik julemat, og våre egne kaker og desserter for en søt avslutning på julemåltidet.

  • Voksne: kr 499,-
  • Barn u/ 12: kr 249,- 

Bordbestilling er obligatorisk og gjøres ved å ringe oss på 46 665 665 (valg 1) eller ved å sende oss en epost på booking@tyin.no

Selskap og grupper

Vi ønsker både selskap og grupper velkommen til julebesøk hos oss. Ta kontakt for et skreddersydd tilbud og la oss servere dere i førjulstiden!

Send oss en epost