Bli med på Fjellfestival lørdag 7. oktober

Ta med deg venner og familie for en helg fylt med naturopplevelser, lek og moro.

Flere løpskonkurranser, frisbeegolf, lokalmatmarked og fårikålfest med live musikk er bare noe av det du kan få med deg denne helgen. 

Resultater fra Tyin-Filefjell Extreme

Nysgjerrig på hvem som stakk av med seieren på fjelløpet Tyin-Filefjell Extreme? Sjekk resultatlistene her!

Takk til våre samarbeidspartnere Sparebanken Vest, Intersport Filefjell og Årdalsnett, som bidrar til arrangementet og aktiviteter på Tyin-Filefjell.

       intersport logo        Årdalsnett logo

Program og detaljer

Dette skjer

Gjennom hele dagen blir det varierte aktiviteter for både små og store. Med arena på Tyinkrysset Fjellstue har vi et fantastiske utgangspunkt for naturopplevelser som passer for alle. 

Program

  • Kl 10:00 - 10:45: Registrering og utdeling av startnummer  
  • Kl 11:00: Lokalmatmarked
  • Kl 11:00: Tyin-Filefjell Extreme
  • Kl 11:00: Rebusløp og frisbeegolf for barna
  • Kl 12:30: Tyinkrysset rundt 
  • Kl 15:00: Premieutdeling 
  • Kl 19:30: Fårikålfest

Tyinkrysset Fjellstue holder åpent hele dagen med egen høstferiemeny og festivallapskaus. 

Våre samarbeidspartnere Sparebanken Vest, Årdalsnett og Intersport Filefjell er også tilstede hele dagen, så stikk gjerne innom de for en hyggelig prat. Kanskje får du et fantastisk tilbud på kjøpet!

 

Lokalmatmarked

En håndfull lokale matprodusenter kommer for å selge sine produkter til Fjellfestivalens gjester. Ta turen innom bodene deres for spennende og smakfulle kjøp. Her blir det noe for enhver smak! 

Lokalmatmarkedet vil holde bodene åpne fra 11:00 og frem til 15:00.

 

Rebusløp og frisbeegolf 

I rebusløpet kan familien ta seg en runde rundt på Tyinkrysset for å knekke koder i en spennende natursti. Etterpå vil det være mulig å prøve seg på frisbeegolf. Dette blir aktiviteter som passer for både store og små! 

Alle barn som deltar får fine premier. 

Rebusløpet krever forhåndspåmelding Påmelding - Rebusløp. Det er gratis å delta. 

Samarbeidspartner er Årdalsnett.

 

Tyinkrysset rundt 

Tyinkrysset rundt er et mosjonsløp uten tidtaking som de aller fleste kan gjennomføre. Her får du deg en fin rundtur på 6 km som du kan ta i ditt eget tempo, om så det er gående eller i full spurt. 

De tre første som kommer i mål vil bli premiert, samt første samlede familie i mål. Som deltaker i Tyinkrysset rundt har alle mulighet til å vinne flotte trekkpremier på startnummer. 

Tyinkrysset Rundt krever forhåndspåmelding Påmelding - Tyinkrysset rundt. Det er gratis å delta. Alle deltakere må registrere seg og hente startnummer på Tyinkrysset Fjellstue mellom 10:00-10:45.

Samarbeidspartner er Intersport Filefjell & Årdalsnett.

Løypekart Tyinkrysset rundt 2023

 

Tyin-Filefjell Extreme

Tyin-Filefjell Extreme blir et fjelløp i majestetiske omgivelser med start på Tyinkrysset 900 moh. og rute over fjellene Skørsnøse og Støgonøse. Totalt ca 13 km der det høyeste punktet ligger på hele 1455 moh. 

Vi så etter 20 råtasser som var klare til å utfordre seg selv og være piloter for fremtidige løp. Interessen har vært stor og løpet er nå fullt påmeldt. Mer informasjon om Tyin-Filefjell Extreme finner du her: Tyin-Filefjell Extreme

Samarbeidspartner Sparebanken Vest.

Løypekart Tyin FIlefjell Exztreme 2023

 

Fårikålfest

Etter en lang og aktiv dag ute avslutter vi med en helaften på Tyinkrysset Fjellstue med Fårikålfest. Det blir selvfølgelig lokale råvarer både i gryte og i glasset, med årets ferske Tyinlam og iskald drikke brygget på vann fra Tyin. 

Når får og kål er fortært, vil kjente slagere bli fremført live, og det blir mulighet for å svinge seg utover kvelden. Rett og slett en helaften med lokal god mat og godt drikke, og ikke minst masse trivelige fjellfolk! 

For kr 399,- kan du spise så mye fårikål du vil og svinge deg til langt på kveld.

Bordbestilling er obligatorisk og kan gjøres via epost, booking@tyin.no eller ved å ringe oss på 46 665 665 (valg 1).

Trenger du skyss hjem etter festen så samarbeider vi med Vang i Valdres Taxi. Gi beskjed når du booker om du ønsker at vi skal forhåndsbestille taxi hjem for deg. 

Aldersgrense: 18 år. 

Fårikålfest

Hold av lørdag 7. oktober!

Følg med på våre nettsider og sosiale medier for å få med deg oppdateringer frem mot festivalen.