Rom og fasilitetar

Filefjellstuene har hovudsakeleg to typar hytter som ein kan velje mellom

 

Hyttene som vi kallar for «høgstandardhytter», er bygget i 2008 og har bra standard. Hyttene kan delast opp i to leilegheiter med felles inngangsparti.

Det er kjøkken og opphaldsrom i begge einingar (størst plass i 1. etg.) Det er to soverom i kvar i etasje som innehar familiekøyesenger eller dobbeltsenger. Soveromma i 1.etg har egne bad. I 2. har badet ein tilhøyrande badstue.

Resterande hytter kallar vi for «rekkehytter» sidan dei ligg på rekke og rad. Desse har nokre enklare standard, men veldig koselege. Dei har inntil 8 sengjar, og på kvart soverom er det ein familiekøye sengj. Hyttene har to soverom, hems, kjøkkenkrok og stue med peis. Alle hyttene er like store, ca. 45 m2.

Området har også ein tilhøyrande resepsjonsbygning som har tre etasjar. I kjellaretasjen har vi eit fellesområde som kan brukast på kveldane for sosialt samvær. Her er det lagt til rette for å vere sosial med brettspel, kino eller andre aktivitetar.

I første etasje har vi ein restaurant kor elevane kan ete ulike måltider, om dei ikkje skal lage sin eigen mat.    

I andre etasje har vi konferansesal og møterom. Dette rommet har over 60 sitteplassar og kan brukast til undervisning eller anna.

 DSC3238 Edit Web

 DSC1520 Edit

 DSC1296 Edit

 DSC1248 Edit

20130919 150328

Sender....