Gavekort Mal

Gavekort verdi kr 2000,-

kr. 2000,-
Beskrivelse

Dette er en enkel måte å handle julegave på. Fyll ut informasjon på vedkommende som skal få gaven nederst på denne siden og legg i handlekurv (vi sender ikke info til den som skal få gaven).

Deretter laster du ned kortet under, printer det ut, fyller inn med navn, verdi og ordrenummer i de tomme feltene på kortet. Julegaven er klar!

Gavekortet kan benyttes som delbetaling av aktiviteter i regi av Tyin Aktiv. Les mer om aktivitetene til Tyin Aktiv på www.tyinaktiv.no

Når den som får gaven har bestemt deg for hvilken aktivitet en ønsker å delta på, kan denne bestilles på booking@tyinfilefjell.no og vise til ordre nr. på gavekortet.

Gavekortet er gyldig til 24.12.23. 

LAST NED GAVEKORT HER

Slik ser gavekortet ut

Gavekort Mal

Tyin Aktiv er vår aktivitetsavdeling og arrangerer gjennom hele året en rekke organiserte aktiviteter og opplevelser.

Våre gavekort har gyldighet i to år og kan benyttes til alle aktiviteter i regi av Tyin Aktiv. Våre mest populære aktiviteter er guidede toppturer i Jotunheimen på sommeren eller våre randonee-kurs på vinterstid. Tyin Aktiv er også en populær og erfaren leverandør av kitekurs. 

De siste årene har Kongevegen blitt en populær vandrerute. Hva med å ta med familien på guida trugetur over Filefjell til vinteren?

Mulighetene er mange. Og ikke minst, dette er en miljøvennlig og sosial hyggelig måte å gi en julegave på!

God jul!

 

Informasjon