Mini kitekurs

Kurset varer inntil 6 timer. For nybegynnere er målet at en etter endt kurs skal få lyst til å prøve dette mer. Kurset kan også legges opp til å passe for de som har kitet tidligere, og har lyst til å prøve igjen.

Timeskurs i kiting kan også legges opp som en kick-off aktivitet til firmaer og grupper som ønsker seg en fartsfylt aktivitet.

Kursene kan arrangeres gjennom hele vinteren på forespørsel. Reserver i god tid for å få ønsket tidspunkt. Vi starter kurset ute på kitespoten og går raskt gjennom kitens oppbygning før vi starter på flydelen. Kurset gjennomføres ved å lære det praktiske med kiten mest mulig i lufta.

Deltakerene får gode muligheter til å teste de grunnleggende flyteknikker uten ski på beina.

På 6 timer kan det for noen være mulig å bli en en selvstendig kiter, men vi garanterer ikke å få god tid til å kjøre på ski. Instruktøren vil gjøre det som er mulig innenfor den tiden vi har til rådighet og ut fra de forholdene som er den dagen. Vindstyrke er naturlig nok en viktig parameter. 

På et 3 timers kurs går vi gjennom de grunnleggende teknikker med treningskiter. Vi benytter ikke ski på den delen.

Det er også en glimrende anledning til å ta et slikt kurs om det er en litt ruskete dag under ferien din på Tyin-Filefjell. 

Priser Timeskurs - 3t eller 6t

Antall personer   3 timer 6 timer
1 person   2310,- 4000,-
2 personer   1225,- 2310,-
3 til 8 personer   940,- 1660,-

 Alle priser er per. person. 1 time = 50 minutter 

3 Timers-kurs starter enten kl. 10:00 eller 13:00
6 Timers-kurs starter kl. 10:00

Ved påmelding gi informasjon om nivå på deltakere. Kurssted avtales etter vindforhold og nivå på deltakere. Alternativer er i bunnen av skisenteret(parkering), på toppen av skisenteret eller Otrøvatn.

For påmelding og informasjon fra instruktør

Klikk på grønn bookingknapp og fyll ut skjema.

To dagers kitekurs

Les mer om vårt to dagers kitekurs - her

Sender....