Filefjellstuene

Velkommen til Filefjellstuene

Filefjellstuene ligger plassert i vakre omgivelser sentralt på Tyin-Filefjell. Vi har hytter for utleie hele året gjennom.

Samfunnet opplever fortsatt betydelige restriksjoner pga Covid 19 og dette er noe vi som driver turisttrafikk naturligvis bærer preg av. Bevegelsesfriheten for folk er sterkt begrenset noe som går ut over besøket til våre serveringssteder som b.l.a Filefjellstuene.
Vi har på den bakgrunn besluttet å inntil videre holde Filefjellstuene Restaurant stengt for annet enn forhåndsbestilte grupper. Hytter er fortsatt tilgjengelig for utleie og dere kan finne mere info om disse her:
http://www.tyinfilefjell.no/tyin-booking/filefjellstuene.aspx
Varmestøga v/Skiheisen på Børrenøset vil nå være åpen hver dag tom påske mellom kl 09.30-17.00. Ved besøk her må dere bidra til å overholde Covid-reglene som er 1. å holde min 1 m avstand, 2. vaske / sprite hender 3. holde dere hjemme dersom dere har symptomer eller ikke føler dere helt friske.
Vi  håper at vi snart igjen får kan få åpnet dørene på Filefjellstuene Restaurant og benytter anledningen til å ønske dere en fortsatt frisk og fin vintersesong! Og vi håper vi ihvertfall kan se dere i skianlegget fremover hvor vi har god plass
Booking av overnatting

Booking av overnatting - her 

Åpen for grupper hver dag hele året!

Er dere en gruppe som ønsker å spise mat, ha selskap eller konferanse hos oss. Ta kontakt med oss, så setter vi opp et tilbud til deg. Ring oss på tlf. 46 665 665 (valg 1) eller e-post booking@tyinfilefjell.no

To dagers Randoneekurs 2020/21

To dagers Randoneekurs 2020/21
Bestill kun kurset eller pakke med overnatting og kurs!
Klikk her

Skredkurs vinter 2021

Skredkurs vinter 2021
Bestill kun kurset eller pakke med overnatting og kurs!
Klikk her

To dagers kitekurs 2020/21

To dagers kitekurs 2020/21
Bestill kun kurset eller pakke med overnatting og kurs!
Klikk her

Vandre Kongevegen over Filefjell i sommer?

Vandre Kongevegen over Filefjell i sommer?
2, 3 og 5 dagers pakketilbud inkl. transport og overnatting.
Klikk her

Med fører til Uranostind sommer 2021

En av Jotunheimens vakreste toppturer
Føringstur kr 1450,- per person. Se bookinginfo og pakketilbud
Klikk her

Sykkel med guide

Sykkel med guide
Lokalkjent guide fra Tyin Aktiv og bli med ukjente ruter
Klikk her

Hvor ligger Filefjellstuene?

Om Filefjellstuene

Filefjellstuene ligger plassert i vakre omgivelser sentralt på Tyin-Filefjell. Vi har hytter for utleie hele året gjennom. På vinteren ligger vi ski inn/ut for både alpinanlegg og langrennsløyper. På sommeren ligger vi sentralt til for en rekke opplevelser i fjellet.
Restauranten vår rommer ca. 100 gjester, og gir en flott utsikt over dalen. På vår a la carte meny kan du velge mellom flere lokale delikatesser.
Ønsker du å spise noe enklere som hamburger, pizza eller salat, kan dette også la seg gjøre.
Vi legger vekt på hjemmelaget mat og har et ønske om å bruke lokale ingredienser på vårt kjøkken. Vår meny følger årstiden. 

#filefjellstuene

 Følg gjerne Filefjellstuene på sosiale medier:

 

Booking

Sjekk ledige datoer