Filefjellstuene restaurant

Serveringstider

Filefjellstuene holder stengt frem til vinterferien i uke 8. Ta kontakt for booking av større grupper. Besøk i mellomtiden vårt andre serveringssted; Tyinkrysset fjellstue. Se åpningstider HER

Bestill bord til middagsservering på tlf. 46 665 665 eller send mail til booking@tyin.no

Fjellpuben

Vår koselige pub i kjelleren på Filefjellstuene er åpen ved arrangementer. Følg med på vår Facebookside for å se hva som er aktuelt. 

 

Benytte Filefjellstuene restaurant til arrangement og selskap?

Filefjellstuene restauarant er alltid åpen for firmaarrangement, selskap, bryllup, barnedåp og andre tilstelninger. Ta kontakt med oss ​​og vi skreddersyr ditt arrangement.

 

Velkommen til vårt konferanseområde med panoramautsikt over fjellheimen. Filefjellstuene har konferansesal med bredbånd og alle fasiliteter. Vi har plass til inntil 60 personer i kinooppsett. Rommet kan også settes opp i andre varianter med arbeidsbord. I vårt konferanseområde finnes også et separat mindre møterom med inntil 10-12 stoler i møteromsoppsett.

Vi hjelper deg gjerne med å sette opp et program som passer din gruppe/bedrift. På Filefjellstuene har vi et godt kjøkken og romslig restaurantareal i hovedetasjen under konferanseområdet. I tillegg finnes bar i kjelleretasjen.
Vi kan tilby fingermat, lunsjretter, hovedretter og dessert. 

 

Utleiehyttene omkranser hovedbygningen, og dermed ligger alt til rette for å få til en intim og hyggelig tid for deg og dine kollegaer mens dere er hos oss.
Les mer om de - her

Vårt aktivitetsselskap, Tyin Aktiv, er behjelpelig med å opptre aktiviteter og opplevelser i kombinasjon med deres konferaneopphold. Enten om det er enkle teambuilding-aktiviteter eller lengre fjellturer, er det mulig å tilpasse alt til deres gruppe. Tyin Aktiv er spesielt kjent for sine topp- og breturer til Uranostind og guidede toppturer på randoneé-ski vinterstid.
Les mer om Tyin Aktiv - her

 

Er du interessert i å få mer informasjon om våre konferansetilbud - ta gjerne kontakt med oss

 

Booking

Sjekk ledige datoer

Sender....