Stengt for oppussing

Fra 29. april holder restauranten og resepsjonen på Filefjellstuene stengt for oppussing. Vi gleder oss til å invitere nye og gamle gjester til åpning av nytt hotell og nyoppusset restaurant og resepsjon fra og med 1. juli. Følg med på sosiale medier for oppdateringer.

Velkommen til bords

La oss servere deg smakfulle måltider, med fokus på lokale råvarer og historien bak maten. 

3-retters middag

Til middag, hver dag kl. 19.00, serverer vi en nøye sammensatt 3-retters middag. Vi ønsker å gi deg en ekstraordinær opplevelse, med fokus på smakfulle råvarer, historien bak maten, forfriskende drikke, og en hjertevarm atmosfære i tradisjonsrike omgivelser.

Ukens middagsmeny finner du her.

Bestill bord på tlf. 466 65 665 eller e-post booking@tyin.no innen kl. 12.00 samme dag. 

Barna kan få servert sin egen 3-retters småfolkmeny, og vi har vegetar og glutenfrie alternativ, bare gi oss beskjed ved bordbestilling.

Vi serverer 3-retters middag til våre boende gjester hver dag. Alle er velkomne middag hos oss, ta kontakt for bordbestilling og meny utenom dager med fastsatt meny. 

Lunsj

Hver lørdag og søndag serverer vi varierte og hjemmelagede lunsjretter fra kl. 12-17. Velkommen til mat og drikke for store og små, både ute og inne!

Lunsjmeny finner du her.

Frokost

Vår deilige frokostbuffet, med nystekte brødvarer, mye godt pålegg og varierende hjemmelagede overraskelser står dekket fra kl. 08-09 hver dag til boende gjester og andre som ønsker å spise hos oss. Frokost bookes senest dagen i forveien, og alle er velkomne til en sunn og god start på fjelldagen.

Frokost: kr 249,- per person.Barn under 12 år: 149,- per person.

Fjellpuben

Fjellpuben åpen på utvalgte kvelder/arrangementer. Følg med på sosiale medier og vår aktivitetskalender for arrangementer, og ta turen for godt selskap og noe godt i glasset! 

Overnatting

Filefjellstuene er nå midt i en spennende oppgradering og utvikling, med nye hotellfløyer og fellesarealer som samlet skal stå klart til offisiell åpning 1. juli 2024. Frem til de nye hotellrommene står klare tilbyr vi overnatting i våre koselige småhytter og leiligheter hele året. Book overnatting her

Følg oss på Facebook for ukesmenyer, oppdateringer og arrangementer!

Gavekort

Trenger du en gave til noen som har alt? Vi selger gavekort på både opplevelser, overnattinger og smakfulle måltider. 

Les mer