Om stillingen
Gode smaksopplevelser i høyfjellet
Tyin-Filefjell er i vekst og har store ambisjoner for årene fremover. Destinasjonen skal videreutvikles og bygges opp med eiendomsutvikling, aktivitetsinfrastruktur for helårs fritidsopplevelser, nye overnattingstilbud og serveringskonsepter.
Tyin-Filefjell er forbundet med tradisjoner og historie langt tilbake i tid, og er lokalisert ved innfallsporten til Jotunheimen, langs E16, midt mellom øst og vest.
Om stillingen
Som vår Serveringsleder får du en nøkkelrolle i arbeidet med å lede driften og videreutviklingen av noen av fjellets viktigste møteplasser: Tyinkrysset Fjellstue, Reint Bord og Skikaféen.
Tyinkrysset Fjellstue er kjernen i serveringsdriften vår, og er ei helårsåpen fjellstue med raus fjellmat i rustikke omgivelser. Her bygger vi videre på tradisjoner som strekker seg tilbake til 1957, og som den dag i dag fremdeles er den naturlige møteplassen på fjellet.
Skikaféen er selve storstua i skisesongen, og her koker det av liv på de travleste skidagene. Her serverer vi enkel, men smakfull, mat – med mål om å sende skigjestene våre glade og mette ut igjen i bakkene.
Reint Bord er sannsynligvis fjellheimens mest intime afterski-tilbud, og ligger nederst i Tørisheisen. Her serverer vi snacks og håndmat på dagtid, og noe godt i glasset utover ettermiddagen.
Som vår serveringsleder koordinerer du den daglige driften av disse stedene, og håndterer bookinger, varebestilling, vaktlister, bemanning, opplæring og oppfølging av vedlikeholdsrutiner, internkontroller og HMS.
Du har også hånden på rattet i den videre utviklingen av disse stedene, og er sammen med nærmeste leder og medarbeiderne dine ansvarlig for å sikre at de ulike serveringskonseptene våre skaper begeistring god stemning – hele året gjennom.