Stengt for oppussing

Fra 29. april til 1. juli holder restauranten og resepsjonen på Filefjellstuene stengt for oppussing. Vi gleder oss til å invitere nye og gamle gjester til åpning av nytt hotell og nyoppusset restaurant og resepsjon fra og med 1. juli. Følg med på sosiale medier for oppdateringer.

Lunsj på Filefjellstuene

Trenger du en pause fra skituren eller er det bare tid for en smakfull lunsj? Velkommen inn i varmen til god lunsj, noe søtt, eller noe forfriskende i glasset.

Vår egen fjellburger 

Laget av kjøtt fra rein som har beitet i fjellene rundt oss, med briocehbrød, tyttebærrømme, cheddar, sopp og syltet rødløk. Serveres med potetbåter, revet Valdres Ost og vår egen aioli. 

(Allergener: Melk, gluten, sulfitt, egg, sesamfrø)

 

Husets lokale gryte

Langtidskokt med møre biter av lokalt kjøtt fra rein, kalv, eller storfe. Serveres med grønnsaker, kremet potetstappe og tyttebær. 

(Allergener: Melk, gluten. sulfitt, selleri)

 

Grillspyd

Hjemmebakt pitabrød, møre stykker av Tyinlam, salat, tzatziki og salatost fra bygda vår.

(Allergener: Gluten, melk, sulfitt)

 

Kremet fiskesuppe 

Med blåskjell, reker, skrei og laks serveres med ferskt brød og pisket smør

(Allergener: Fisk, skalldyr, melk, sulfitt, soya, selleri)

 

Til barna:

Suppe

Hjemmelaget tomatsuppe med brødpinner. 

(Allergener: Gluten, laktose, sulfitt)
 
 

Nuggets

Hjemmelagede kyllingnuggets med fries og litt grønt. 

(Allergener: Gluten, egg)

  

Kjedelig fjellburger

Vår egen fjellburger, men uten salat og dressing, serveres med fries. 

(Allergener: Gluten, laktose, sesamfrø)

  

Litt søtt: 

Drømmekakao

Konditorens egenkomponerte kakao med pisket fløte. 

(Allergener: melk, soya)
 
 

Stor vaffel

Nystekt vaffel, med bær, rømme og syltetøy. 

(Allergener: Melk, gluten, sulfitt, egg) 
 
 

Dagens bakst

Hva konditoren har på lur? Spør oss! 

(Allergener: Varierer, spør ved bestilling) 

 

Allergener

Ved ønske om vegetar, glutenfritt eller andre allergitilpasninger, gi oss beskjed ved bestilling.

Velkommen til 3-retters middag i helgene

Fredag, lørdag og søndag kl. 19:00 serverer vi en spennende 3-retters middag med fokus på lokale råvarer og historien bak maten. Se hva ukens middagsmeny kan friste med her.

Velkommen til bords!

Våre kokker og konditor planlegger for varierte retter med det lille ekstra, og vi gleder oss til å ta imot både nye og gamle gjester!

Les mer om Filefjellstuene