Bordbestilling senest kl. 12:00 samme dag

Meny på Filefjellstuene - uke 10

Velkommen til en smakfull og spennende 3-retters middag med fokus på lokale råvarer og historien bak maten. Her er hva vi kan friste med denne uken.

Mandag - 4. mars

Forrett: Kremet potet- og purreløksuppe, med sprøstekt røkt skinke og potetcrisp

Allergener: Melk, nøtter, sulfitt

Hovedrett: Hjemmelaget snitzel, pastinakkpurè, kaperssmør, grønne bønner og bakte perlepoteter 

Allergener: Hvete, egg, melk, sulfitt

Dessert: Husets nybakte eplekake, med vaniljeis og mandel-amaretto praliner 

Allergener: Hvete, melk, egg, mandel, sulfitt, soya

 

Tirsdag - 5. mars

Forrett: Biff tataki, persille aioli, syltet reddik og sopp, toppet med løkvinaigrette

Allergener: Egg, sennep, sulfitt, soya, sesamfrø

Hovedrett: Ovnsbakt laks med dill- og sitronsmør, risotto og kjøkkenets valg av grønnsaker 

Allergener: Fisk, melk, sulfitt

Dessert: Vaniljebavaroise med balsamicomarinerte bær og vaniljekrem

Allergener: Melk, egg, soya, peanøtter

 

Onsdag - 6. mars

Forrett: Kremet fiskesuppe med sprø grønnsaker, laks og skrei 

Allergener: Fisk, melk, sulfitt, skalldyr, selleri

Hovedrett: Beef bourguignon med tyttebær og fløyelsmyk potetstappe

Allergener: Melk, sulfitt, hvete

Dessert: Snickersparfait med vanilje, toffee, salte peanøtter og melkesjokladeganache 

Allergener: Melk, egg, soya, peanøtter

 

Torsdag - 7. mars

Forrett: Kremet champignonsuppe med stekt sopp, valnøtter og trøffelkrem 

Allergener: Nøtter, melk, sulfitt

Hovedrett: Fersk skrei, grønnkål, gulrot, rotmos og krydret chorizosmør 

Allergener: Melk, fisk, sulfitt

Dessert: Sjokoladetrio med mørk brownie, melkesjokolade-panna cotta, hvit sjokolademousse

Allergener: Melk, egg, hvete, soya

 

Fredag - 8. mars

Forrett: Blinis med reker og røkelaks på pisket kremost og urter 

Allergener: Hvete, egg, melk, fisk, skalldyr

Hovedrett: Tyinlam, møre skiver av lår, sellerirotpurè, sauterte grønnsaker, lammesjy og potetfondant 

Allergener: Selleri, melk, sulfitt

Dessert: Andreas himmelske ostekake fylt med fruktmousse og rørte bær

Allergener: Hvete, havre, melk, egg

 

Lørdag - 9. mars

Forrett: Lakseterte på rugbrød med pisket kremost, avokadomousse og urter 

Allergener: Gluten, melk, fisk

Hovedrett: Reinsdyrfilèt, sopp, rosenkål, gulrot, søtpotetpurè, rødvinssaus og potetkake

Allergener: Melk, sulfitt, selleri

Dessert: Sitronterte med brent italiensk marengs og rørte blåbær

Allergener: Hvete, melk, egg

 

Søndag - 10. mars

Forrett: Lun steikeost fra bygda vår, marinerte beter og frukt, frisk salat og honningvinaigrette 

Allergener: Melk, sulfitt, nøtter, sennep

Hovedrett: Ytrefilèt av okse, brokkolini, sopp, hjemmelaget bearnaise og hasselbackpotet 

Allergener: Melk, egg, sulfitt

Dessert: Sjokoladefondant med bringebærsorbet og friske bær 

Allergener: Melk, gluten, hvete, egg, soya

 

Pris

3-retters middag: kr 675,- per person 

3-retters småfolkmeny: kr 375,- per person 

 

Småfolkmeny og allergialternativ

Barna kan få servert sin egen 3-retters småfolkmeny, og vi har alltid vegetar og allergivennlige alternativ, bare gi oss beskjed ved bestilling.

Bordbestilling

Bordbestilling gjøres seinest kl. 12:00 samme dag på tlf. 466 65 665 eller e- post booking@tyin.no

Lunsjmeny

Trenger du en pause fra skituren eller er det tid for lunsj? Fredag, lørdag og søndag fra 12-17 serveres lunsj på Filefjellstuene. 

Velkommen til bords!

Våre kokker og konditor planlegger for varierte retter med det lille ekstra, og vi gleder oss til å ta imot både nye og gamle gjester!

Les mer om Filefjellstuene